Schilderwerk

Vastgoedbeheerders

U beheert professioneel onroerend vastgoed voor meerdere opdrachtgevers in Friesland, Groningen en Drenthe en u heeft als vastgoedbeheerder een grote portefeuille met huurwoningen, kantoren, zorgvastgoed en bedrijfsruimten in beheer. En als vastgoedbeheerder wilt u dat deze onroerend goed allemaal goed worden onderhouden. Binnen- en buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van het totale onderhoud waar u verantwoordelijk voor bent. Wij van LTB Schilders zorgen ervoor dat het deel waar wij verantwoordelijk voor zijn goed onderhouden blijft.

Wij kunnen kwalitatief schilderwerk leveren voor grootte, eenmalige aanbestedingsopdrachten. Wilt u dat we regelmatig langskomen, dan kunnen wij ook op basis van het totaal aantal huurwoningen, kantoren, zorgvastgoed of bedrijfsruimten een onderhoudsplan opstellen voor de komende jaren. Zo bent u jaren verzekerd van een prettige en woon- en werkbare leefomgeving
voor al uw onroerend vastgoed.

Want met een goed opgesteld onderhoudsplan met een bijpassende planning weet u als vastgoedbeheerder precies wat u in de komende jaren aan onderhoud kunt verwachten en wordt u tijdig geïnformeerd over overziende omstandigheden. 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze eerdere onroerend vastgoed projecten hieronder.

Werken met LTB Schildersgroep biedt u het volgende:

– Duidelijk opgezette offertes
– Eén contactpersoon
– Hoogwaardig schilderwerk
– Gecertificeerd met VCA
– Gebruik van duurzame verf

Uitgevoerde opdrachten