Schilderwerk

Vastgoedbeheerders

U beheert onroerend vastgoed voor meerdere opdrachtgevers in Friesland, Groningen en Drenthe en u heeft als vastgoedbeheerder een grote portefeuille met huurwoningen, kantoren, zorgvastgoed en bedrijfsruimten in beheer.
Als vastgoedbeheerder wilt u dat deze allemaal goed worden onderhouden. Binnen- en buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van het totale onderhoud waar u verantwoordelijk voor bent. Wij van LTB Schilders zorgen ervoor dat het deel waar wij verantwoordelijk voor zijn goed onderhouden blijft.

Wij kunnen kwalitatief schilder- en glaswerk leveren met onze eigen vakmensen voor grote, eenmalige aanbestedingsopdrachten. Wilt u dat we regelmatig langskomen, dan kunnen wij ook op basis van het totaal aantal woningen, kantoren, zorgvastgoed of bedrijfsruimten een onderhoudsplan opstellen voor de langere termijn. Door onze expertise, kennis en ervaring kunnen wij u hierin uitgebreid adviseren. Zo bent u jaren verzekerd van een prettige woon- en werkbare leefomgeving voor al uw onroerend vastgoed.

Met een goed opgesteld onderhoudsplan en een bijpassende planning weet u als vastgoedbeheerder precies wat u in de komende jaren aan onderhoud kunt verwachten, je houdt het beheersbaar en je weet precies wat je kunt verwachten aan kosten voor het lopende onderhoudsplan.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze eerdere onroerend vastgoed projecten hieronder.

Werken met LTB Schildersgroep biedt u het volgende: 

  • Duidelijk opgezette offertes
  • Eén contactpersoon
  • Vakbekwaamheid
  • VCA gecertificeerd
  • Duurzaamheid

Uitgevoerde opdrachten