Schilderwerk

Werken bij LTB Schildersgroep

Werken bij LTB Schildersgroep

LTB Schildersgroep is een schildersbedrijf voor de particuliere en zakelijke markt. Wij als LTB hebben een veelzijdig klantenbestand. Je kunt hierbij denken aan zorginstellingen, particulieren, Verenigingen van Eigenaren, kleine en grote (bouw)bedrijven en vastgoedbeheerders. In totaal werken bij ons ca. 40 medewerkers, die allen zeer vakkundig en gemotiveerd zijn. Kernwaardes zijn openheid, vakmanschap en betrouwbaarheid. Door gezonde groei zijn we opzoek naar versterking.

Vacatures

De baan

De schilders die we zoeken kunnen ingezet worden op verschillende projecten. Voor opdrachtgevers in geheel Noord Nederland. Je werkt dus samen met collega’s om een project naar tevredenheid van de opdrachtgever uit te voeren.

Functie-eisen

– Je bent communicatief vaardig

– Je kan planmatig en doelgericht werken

 – Je beschikt over goede vak- en materiaalkennis

Wij bieden

– Een prettige en informele werksfeer

– Een marktconform salaris volgens de Schilders cao

Reageren

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je sollicitatie naar het volgende mailadres info@ltbchildersgroep.nl voorzien van je CV. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Teunis Bakker via telefoonnummer 0513 – 633951.

 

Glaszetters

 (ervaren en/of leerling)

Het bedrijf

LTB schildersgroep is een schildersbedrijf voor de particuliere en zakelijke markt. Wij als LTB hebben een veelzijdig klantenbestand. Je kunt hierbij denken aan zorginstellingen, particulieren, Verenigingen van Eigenaren, kleine en grote (bouw)bedrijven en vastgoedbeheerders. In totaal werken bij ons ca. 40 medewerkers, die allen zeer vakkundig en gemotiveerd zijn. Kernwaardes zijn openheid, vakmanschap en betrouwbaarheid. Door gezonde groei zijn we op zoek naar versterking.

De baan

Als glaszetter zorg je voor een veilige en juiste manier van het plaatsen van een glazen ruit in een woning of op een project. Dit kunnen nieuwbouw projecten, bestaande woningen (oud systeem) of kapotte ruiten. 

Functie-eisen

  • Je kan planmatig en doelgericht werken
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je denkt oplossingsgericht
  • Je hebt enige ervaring als glaszetter of soortgelijk werk
  • Je bent een echte teamplayer

Wij bieden

  • Een prettige en informele werksfeer
  • Een salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) volgens de Schilders cao

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je sollicitatie naar het volgende mailadres teunis@ltbschildersgroep.nl voorzien van CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Teunis Bakker via telefoonnummer 0513 – 633951.

LTB schildersgroep
Dr. Dreeslaan 20
8471 LE  WOLVEGA