Schilderwerk

Woning corporaties

U heeft als woningcorporatie een grote portefeuille met woningen in bezit en
u wilt dat deze woningen allemaal goed worden onderhouden. Binnen- en buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van het totale onderhoud waar
u verantwoordelijk voor bent. Wij van LTB Schilders zorgen ervoor dat het deel waar wij verantwoordelijk voor zijn goed onderhouden blijft. 

Wij kunnen kwalitatief schilder- en glaswerk leveren met onze eigen vakmensen voor grootte, eenmalige aanbestedingsopdrachten. Wilt u dat we regelmatig langskomen, dan kunnen wij ook op basis van het totaal aantal woningen, kantoren, zorgvastgoed of bedrijfsruimten een onderhoudsplan opstellen voor de langere termijn. Zo bent u jaren verzekerd van een prettige en woonbare leefomgeving voor al uw huurders. Met onze expertise, kennis en ervaring kunnen wij u hierin uitgebreid adviseren. 

Want met een goed opgesteld onderhoudsplan en een bijpassende planning weet u als woning corporatie precies wat u in de komende jaren aan onderhoud kunt verwachten. Zo blijft het beheersbaar en weet u precies wat u kunt verwachten aan kosten.

Werken met LTB Schildersgroep biedt u het volgende: 

  • Duidelijk opgezette offertes
  • Eén contactpersoon
  • Vakbekwaamheid
  • VCA gecertificeerd
  • Duurzaamheid

Benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk onze projecten voor woning corporaties hieronder. 

Uitgevoerde opdrachten