Schilderwerk

Beglazing

LTB Schildersgroep levert oplossingen voor al uw beglazing. Ramen vervangen in uw huidige woning of nieuwe ramen plaatsen in een nieuwbouwproject? Wij staan als glaszetbedrijf bekend om onze kwaliteit. En bij glasschade bieden we snel en effectief hulp.

Vanwege de diverse materialen en toepassingsmogelijkheden zetten wij gespecialiseerde glaszetters in. Vakmensen die perfectie nastreven bij het leveren en aanbrengen van de verschillende soorten beglazing.

Subsidie

Wist u dat u subsidie kunt krijgen voor energiebesparende toepassingen in uw woning? Hiervoor is er door de overheid de Subsidie energiebesparing eigen Huis rijksoverheid. https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/seeh-vve

U-waarde

De mate waarin glas isoleert, hangt af van de U-waarde. Hoe lager de U-waarde, des te beter de isolatie van het glas. Ter vergelijking:

*Enkel glas: U-waarde ongeveer 6

*Standaard dubbel glas: U-waarde < 3

*HR+ glas: U-waarde < 2

*HR++ glas: U-waarde < 1,2

*Triple glas: U-waarde tussen de 0,5 en 0,7 afhankelijk van de spouwbreedte

9% btw op isolerend glas

Wanneer u enkel glas in uw woning vervangt door isolerend glas, dan is het lage BTW tarief van toepassing op de loonkosten. Hiermee wordt de investering voor u als woningbezitter laag gehouden en bovendien wordt een energiebesparing gerealiseerd. Vaak zijn er ook nog subsidiemogelijkheden.

Ventilatieroosters

Ventilatie draagt bij aan het wooncomfort. Door de toepassing van ventilatieroosters krijgt u namelijk altijd frisse lucht in uw woning. Ventilatieroosters zijn bij ons verkrijgbaar in vele kleuren en type uitvoeringen.

Overig

Ook leveren wij hardglazen deuren, tafelbladen, suskasten en verwerken we authentieke houten roedes of loodstrippen.

Bekijk ook:

Uitgevoerde opdrachten