Schilderwerk

Buiten schilderwerk

Buiten schilderwerk

Buiten schilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw woning. Niet alleen knapt uw huis hiervan op (en stijgt het in waarde), het beschermt ook tegen weersinvloeden, houtrot e.d. Het is dan ook verstandig het schilderwerk regelmatig te inspecteren en van een nieuwe laag verf te voorzien. In dien gewenst kunnen wij in onze offertes uitgaan van een onderhoudscyclus tot 10 jaar mogelijk. Wij kunnen u hierover op maat adviseren.

Ook bij buiten schilderwerk gaan wij gestructureerd te werk. Bij het werken op hoogte gebruiken wij een steiger of een hoogwerker.

Eerst worden alle loszittende en bladderende lagen verwijderd. Vervolgens wordt de te schilderen ondergrond goed ontvet en geschuurd. Dan kan er geschilderd worden. Daarvoor gebruiken wij topkwaliteit hoogglansverf. Als de schilders klaar zijn, ruimen zij alles op en is uw woning weer als nieuw.

Naast het normale onderhoudsschilderwerk kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor restauratie en renovatie schilderwerk.

9% btw op schilderwerk

Wanneer u als particulier of VVE een woning hebt die ouder is dan twee jaar, dan geldt de regeling dat over het schilderwerk een BTW percentage van 9% berekend mag worden. Hiermee blijven de kosten voor u als woningbezitter laag! Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk ook:

Uitgevoerde opdrachten