Schilderwerk

Schilderwerk

Schilderwerk

Een huis is een kostbaar bezit dat goed onderhouden moet worden. Het tijdig schoonmaken en schilderen is een behoud van uw woning en bovendien goedkoper dan achteraf de schade herstellen. Goed onderhouden schilderwerk is niet allen mooi, maar biedt ook de nodige bescherming en bepaalt (mede) de uitstraling van uw woning.

LTB Schildergroep kan u helpen en adviseren. Met tips en oplossingen over te gebruiken materialen. Wij werken met de modernste technieken en hebben een breed aanbod van professionele verf (water gedragen, synthetisch en twee-componenten) van onder andere Sikkens, Wijzonol en Sigma.

Ook op gebied van Arbo en milieu houden wij ons aan de huidige eisen. Daarnaast zamelen wij, vanzelfsprekend, ons afval gescheiden in.

9% btw op schilderwerk

Wanneer u als particulier of VVE een woning hebt die ouder is dan twee jaar, dan geldt de regeling dat over het schilderwerk een BTW percentage van 9% berekend mag worden. Hiermee blijven de kosten voor u als woningbezitter laag! Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk ook:

Uitgevoerde opdrachten