Schilderwerk

Spuitwerk

Spuitwerk

Verf spuiten en geld besparen, waardoor het een economische keuze is. Bovendien is het eindresultaat bij spuitwerk strak, egaal en streeploos, zonder dat een eventuele muurstructuur (zoals sierpleister of spack) verdwijnt.

LTB Schildersgroep werkt met de modernste technieken. Bijvoorbeeld met de ‘Air Mix’, een spuitinstallatie waarmee kozijnen en sterk geprofileerde oppervlakken (zoals radiatoren etc.) strak, streeploos en in één keer dekkend gespoten kunnen worden.

Maar ook beschikken we over een speciale spuitcabine, waarin we onder andere bouwonderdelen, klein industrieel spuitwerk, plaatmateriaal, paneeldeuren, radiatoren kunnen spuiten.

Voordelen van spuitwerk:

  • Tijds- en geldbesparing
  • Een strakker eindresultaat
  • Spuitwerk zonder ongemak (geen vervelende geur of gevaarlijke verfnevel)
  • Een topkwaliteit verflaag

Werkwijze bij spuitwerk op locatie

De te spuiten ondergrond wordt geschuurd voor een goede hechting van de verf. Eventuele gaten en oneffenheden worden geplamuurd. Daarna gaan we bij-gronden en bijschuren. Dan pakken we de ruimte waarin gespoten gaat worden helemaal af, zodat er geen druppel of spuitnevel op de verkeerde plek komt. De verf wordt met de hoge druk aangebracht door airless te spuiten. Dit heeft als voordeel dat er minder nevel is. Voor het fijnere werk wordt de ‘Air Mix’ toegepast. Zo kunnen wij zowel grotere laagdikten als zeer fijne afwerklagen aanbrengen.

9% btw op schilderwerk

Wanneer u als particulier of VVE een woning hebt die ouder is dan twee jaar, dan geldt de regeling dat over het schilderwerk een BTW percentage van 9% berekend mag worden. Hiermee blijven de kosten voor u als woningbezitter laag! Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk ook:

Uitgevoerde opdrachten